The Fashion Industry - kleding en accessoires

Wil jij de kleding van The Fashion Industry ook eens op je gemak bekijken, voelen en passen? Dat kan tijdens een GRATIS kledingparty van The Fashion Industry!
In een ontspannen sfeer samen met je vriendinnen kun je de nieuwste jurkjes uitzoeken, die helemaal zijn afgestemd op de laatste bohemian trends!

Tijdens deze kledingparty worden er mooie foto’s gemaakt, zodat je na die tijd nog leuke herinneringen hebt aan de gezellige avond met The Fashion Industry en je vriendinnen.

Zo werkt The Fashion Industry:
Jij nodigt vriendinnen en kennissen uit en zorgt voor de mensen. The Fashion Industry zorgt voor de kleding. Om een party te organiseren worden er minimaal 5 meiden verwacht. 
Een party organiseren is niet alleen ontzettend leuk, jij houdt er als organisator ook wat aan over! Als gastvrouw ontvang je 25% korting op je aankopen bij The Fashion Industry.

Lijkt een kledingparty van The Fashion Industry jou een leuk idee? Neem dan contact met ons op via fb of bel 06-51818134

Let op! Een pinbetaling is helaas nog niet mogelijk. De kleding party’s worden op dit moment alleen gehouden in de Randstad.

Social Media:

The Fashion Industry is te volgen op Instagram en Facebook. Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste bohemian trends en acties:

Hair and More:

The Fashion Industry werkt nauw samen met kapsalon Hair and More. Doe je een bestelling bij The Fashion Industry dan is het mogelijk om je pakket op te halen bij Hair and More. Hair and More is een betrouwbare kapsalon die nauwgezet de haartrends volgt. 

Heb je een metamorfose nodig? Dan ben je bij The Fashion Industry en Hair and More aan het juiste adres. Van kapsel tot broeken staat dit team voor je klaar!