Go for More

De liefde voor haarverzorging en styling staat bij ons op de eerste plaats. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Hoe fijn is het dan ook als onze klanten blij zijn met onze service. Bekijk onderstaande reacties:

Wendy: Gezellig, professioneel, echt een uitje en blij met m'n haar!

Petra: Super! Heerlijk om de salon helemaal voor jezelf te hebben. Geen wachttijd en vriendelijke en goede kapster. Een aanrader.

Martijn: Mijn haar is weer netjes geknipt. Zeer vriendelijke kapster. Zeker een kapsalon om naar terug te keren.

Joyce: Top salon, goede service!

Recensies

Wilt u een recensie achterlaten?  Dat kan hieronder. Laat ons weten wat u van onze dienstverlening vind.

12 reactie(s)

Plaats hier uw recensie

2018.03.09 Auteur Chantal
Ik ben afgelopen maandag voor het eerst bij hair and more geweest heb daar mijn haar laten knippen en kleuren..ik ben super blij met het resultaat! En ben vanaf nu vaste klant geworden...echt een aanrader!
2017.10.13 Auteur Jacco Hogenhout
Micky neemt echt de tijd voor je ,geeft goed advies! Gratis parkeren, makkelijk bereikbaar echt een topkapster en betaalbaar.
2017.06.12 Auteur Renzo Overbeek
Top kapper! Ik ga zeker vaker langskomen! Erg tevreden en ook zeker een aanrader! Tot volgende keer!
2017.01.26 Auteur Kirsten
Super blij met mijn nieuwe kapsel! Ik vond het spannend om het voor de eerste keer te laten kleuren, maar het is nog mooier dan ik had verwacht en ziet er heel natuurlijk uit!
2016.12.19 Auteur klaas Posthuma
Super kapper. Klantvriendelijk! je kunt er voor alles terecht! Micky is een topper!
2016.11.22 Auteur Wietske Huiberts
Ben bij Hair and More geweest voor een proefkapsel voor mijn huwelijk op 31 oktober en op de trouwdag zelf kon ik morgens om 7 uur terecht voor mijn haar en make-up. Mijn haar zat perfect (precies zoals de afbeelding die ik had meegenomen naar mijn proefkapsel) en het bleef ook de hele dag goed zitten. Ook het haar van mijn bruidsmeisje zat super leuk en bleef tot laat in de avond perfect zitten. Daarnaast had ze ook nog leuke tips om in ons haar te doen en deed ze alles naar mijn wens. Ook het make-up deed ze precies zoals ik het wou. Echt een aanrader voor bruidskapsel en make-up. Verder voor verven en knippen (dat ook nog vooraf gedaan met goede tips en netjes op tijd, zodat je niet zag dat het net geverfd/geknipt was. Echt iemand met vakkennis.
2016.03.18 Auteur Megan
Super! Ik ben nu al twee keer geweest en beide keren kreeg ik precies wat ik vroeg, dat gebeurd niet vaak met kappers. Ook een super gezellige salon en leuke behandeling. Ik ben heel erg blij.
2016.01.28 Auteur Marenka
Eerste keer door Micky Zweedijk mijn haar laten knippen en highlighten. Zeer goed bevallen. Professionele kapster. Heeft verstand van zaken en passie voor t kappersvak. Sfeer in de salon is knus & gezellig. Micky heeft tijdens de afspraak alleen oog voor de klant. Luisterde goed naar mijn wensen. Zeer blij met het eindresultaat.
2016.01.28 Auteur Suzanne Gajadien
Ik ken Micky al een tijdje omdat ik bij Micky haar salon mijn handgemaakt sieraden gepresenteerd heb in de vitrine. Vandaag was ik bezig om de vitrine en de sieraden te poetsen toen ik spontaan zei ik moet ook eigenlijk echt naar de kapper. Heb je tijd vroeg ik.
Dan was om 13.00uur en om 13.30 kwam al de volgende klant. Micky zei ja hoor kom maar zitten .Voor dat ik het wist zat ik heerlijk in de stoel mijn haren werden heerlijk gewassen en goed verzorgd door diverse haar produkten. Na even te overleggen hoe we het gaan knippen ging ze aan de slag. Met als eindreslutaat een leuke vlotte geknipte coupe. Ik ben er erg blij mee. Dank je wel Micky dat ik er tussendoor mocht en voor de service en gastvrijheid. Top.
2015.11.26 Auteur Mark
Top geknipt, ..en vriendelijk! Heb meteen een afspraak gemaakt voor m'n vader voor volgende week.
2015.11.26 Auteur Fleurtje
Mijn haar laten verven van licht (beetje gele gloed) naar mooi blond met wat strengen iets donkerder, super blij met het resultaat!! Precies geworden zoals ik wilde! Heel erg vriendelijk geholpen en een super goede prijs-kwaliteitverhouding! Zeker een aanrader, ik ga volgende keer weer terug!
2015.11.18 Auteur Liselotte
Ik stuur deze recensie om Hair and More aan te bevelen! Hele fijne salon en kapster, ze is professioneel, geeft goed advies en heeft mij een aantal keren nu geknipt en gekleurd. ik laat voortaan ook vaak even m'n haren fohnen als ik naar een feestje ga of ook wel eens na het sporten. Ik ben een zeer tevreden klant en beveel deze salon elke man of vrouw aan!

Wilt u meer recensies van Hair and More bekijken?  Klik dan op onderstaande link.