More about Micky

Mijn naam is Micky Zweedijk, al ruim 13 jaar zit ik in het kappersvak. Door mijn liefde voor haarverzorging, styling en mijn enorme gedrevenheid heb ik op 4 januari 2013 kapsalon Hair and More opgericht.

Ik heb veel ervaring opgedaan bij bekende salons in Amsterdam en omstreken. Naast mijn passie voor het kappersvak heb ik ook een grote interesse in beauty en styling. Door het regelmatig volgen van trainingen en opleidingen, heb ik mij steeds meer ontwikkeld op het gebied van persoonlijke verzorging. Mijn energie haal ik uit tevreden klanten en persoonlijke contacten.

I go for more
Kapsalon Hair and More is gevestigd in all inclusive sportcentrum Health City Hoofddorp Toolenburg. De kapsalon ligt op loopafstand van het openbaar vervoer. Er is ook ruime parkeergelegenheid aanwezig. Verwen uzelf of een ander met een behandeling bij Kapsalon Hair and More en ga met een geweldig gevoel de deur uit.

Hair and More is er voor hem en haar, jong en oud. Voor knippen, kleuren, wassen of hoofdmassage. U stapt als herboren naar buiten! Neem contact op.

Met mensen bezig zijn is mijn passie. Wat zal iemand goed staan, hoe kan ik de sterke kanten van iemand benadrukken? Ik geef advies en tips. Eerlijk zijn hoort daar ook bij.

Micky Zweedijk