Nieuw! Blog

Elke maand schrijft Hair and More een blog over wat ons inspireert, motiveert en bezighoudt. Deze maand houden we ons bezig met verschillende haar stylen, kijken we naar de nieuwste haarkleuren trends en vertellen we meer over wat op dit moment hip is.. volg ons ook op facebook en instagram!

Hair and More blogt maandelijks over trends, acties en andere haar gerelateerde onderwerpen. Deze maand hebben wij het over verschillende haar stylen die opeens hip worden!

Hair and More houdt sinds begin dit jaar een blog bij. Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste haartrends. De laatste tijd zien we vooral veel verschillende haarstijlen die opeens hip worden. Er is er niet één die er specifiek boven uit springt. In deze blog bespreken we de trends die de afgelopen weken steeds meer in beeld kwamen.

 

The Blunt Cut

Lijkt op een bob maar is het toch niet. Het haar wordt kaarsrecht geknipt waardoor je haar voller lijkt. Het geeft dus veel volume en ziet er ook heel gezond uit. Vaak wordt The Blunt Cut gecombineerd met een pony omdat dit het haar meer body geeft. The Blunt Cut zullen we veel gaan tegenkomen omdat het geschikt is voor bijna alle haartypes en lengtes.

 

Bronde

Blondjes en Brunettes gaan niet samen. Dat zeggen ze tenminste maar die mensen hebben nog nooit over Bronde gehoord. Bronde is dé samenwerking tussen blond en bruin. Bij Bronde wordt je haar bruin gekleurd en worden er blonde highlights gezet. Vraag wel om babylights want de highlights moeten heel superfijn zijn. Het moet eruit zien als een soort ‘blur’ waarbij de kleuren mooi in elkaar overlopen.

 

Kort & Androgyn

Voor liefhebbers van korte kapsels is er nu de Kort & Androgyn trend. Androgyn betekent dat het kapsel ook geschikt zou zijn voor mannen. Het haar is kort van achteren met een langere lok bovenop. Deze haarstijl staat vooral leuk als je een vierkant gezicht hebt. Met nonchalant en losjes gestyled haar ziet dit kapsel er heel mooi uit. Dit korte kapsel kan zowel stoer als vrouwelijk gedragen worden.

 

Copper Balayage

We citeren even uit onze eerste blog: ’Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Het geeft een natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot pluspunt; het geeft amper uitgroei. Oftewel het ziet er heel natuurlijk uit.

De kleur wordt aangebracht aan de oppervlakte van het haar, en niet het gehele kapsel wat normaal gesproken wordt gedaan. De kleur wordt aangepast aan de natuurlijke coupe. Dit zorgt ervoor dat het haar subtiele ‘vegen’ van lichtere delen in de lengtes bevat. Bij deze techniek wordt geen folie gebruikt. Een ander pluspunt is dat het voor alle haartypes geschikt is: donker, blond, lang of kort. Het maakt niet uit.’

En nu zien we dus vooral de koperkleurige kleuren in het straatbeeld. Deze oranje tinten zijn helemaal hot en vervagen met de tijd iets meer.

 

Andere trends die we vaak tegenkomen zijn bijvoorbeeld de rommelige krul, de lob en de pony. Kijk goed naar je gezichtsvorm en overleg bij twijfel met je kapster. Mocht je interesse hebben in één van de bovenstaande haartrends. Neem dan contact met ons of loop even bij ons naar binnen.